‘Krible Krable Shampoo’

“Elsker denne shampoo. Bruger ikke andet til ungerne og har 7-9-13 ikke været ramt af lus, siden vi begyndte at bruge denne fast igen. At den så også er fri for alle de væmmelige stoffer, er jo kun et mega plus. Er stor fan.”

– Louise // Krible Krable Shampoo

‘Bomuldsblød Shampoo’

“Endelig har vi fundet en shampoo som virkelig gør noget godt for Victorias fine og krøllede hår, & det bliver endda virkelig blødt og lækkert. Jeg måtte selv ty til denne shampoo da vi var på ferie, og det gjorde underværker! Vores foretrukne shampoo herhjemme er uden tvivl denne”

– Camilla // Bomuldsblød Shampoo

‘Ananas Shampoo & Tuttifrutti Tryllecreme’

“Jeg er blevet den lykkelige ejer af en Ananas shampoo og en Tryllecreme, til min datter på 4 år. Sikke nogle fantastiske produkter og hvor kan det da bare irritere mig, at jeg først nu, finder ud af at cool-kidz findes. Havde godt hørt, at Cool-Kidz produkter er drøje i brug og det kan jeg da kun give jer ret i, sikke et skumbad vi fik os herhjemme Tak til Cool-Kidz for en fantastisk god service, HURTIG levering og nogle fantastiske skønne produkter, kun ros herfra.”

– Linda

‘Krible Krable Shampoo’

“Har brugt Cool-Kidz siden det kom på markedet, og jeg elsker alle produkterne, hjemme hos os bruger vi to forskellige slags shampooer, alt efter hårtype, og selvfølgelig krible krable, som vi har haft stor succes med.”

– Tania //Krible Krable Shampoo

‘Jordbær Shampoo & Ananas Shampoo’

“Jordbær Shampooen gør lykke pigerne er vilde med duften.
Jeg kan godt lide at den er let at skylde ud af deres hår. Vi har før brugt ananas shampoo – den kan også anbefales.”

– Pernille

‘Bomuldsblød Shampoo’

“Den er præcis lige så god som resten af de lækre produkter i serien og holder hvad den lover – bomuldsblødt hår og god samvittighed!”

– Maria // Bomuldsblød Shampoo

‘Tuttifrutti Tryllecreme’

“Olivia hader at få redt hår og her er VIDUNDERMIDLET, som praktisk nok, skal I efter hun er kommet op af badet og håret er semi-tørt. Det dufter dejligt og indeholder intet upassende.”

– Lise

‘Bomuldsblød Shampoo’

Bomuldsblød er jo det perfekte navn til den her shampoo. Børnene får simpelthen det skønneste hår når den har været i brug. Begge børn har masser af hår som har tendens til at filtre, men den gør det dejligt nemt at rede ud bagefter. Så nu slipper vi for at bruge balsam og det er altså dejligt, for det er ikke helt nemt at få lov til at vaske hår hele 2 gange, især ikke på Anastacia. Derudover så er den @allergycertified og uden parfume, hvilket er meget vigtigt for os, da jeg selv lider af parfumeallergi. Og selvom den ikke er proppet med alt muligt, så får den alligevel håret til at dufte friskt.

– Nadia